євакуатор дніпро

В данній статті ми зібрали основні запитання, які часто задають наші клієнти під час замовлення евакуатора.

Як відбувається евакуація автомобіля в Дніпрі? Евакуація автомобілів здійснюється шляхом повного завантаження транспортного засобу на евакуатор.

Що входить у вартість евакуації? В озвучену нашим диспетчером вартість послуг включає повний спектр робіт, які включають поставку евакуатора, завантаження, транспортування до місця призначення і розвантаження.

Чи може збільшитися вартість? Якщо клієнт не повідомив нашого диспетчера про заблоковані колеса або затримку, викликану клієнтом, це може призвести до збільшення вартості на фіксовану суму. Максимальний час, виділений на завантаження і розвантаження, становить 30 хвилин. Вам не варто хвилюватися про збільшення вартості, оскільки наш диспетчер задасть всі необхідні запитання.

Я дуже турбуюся про збереження свого автомобіля. Ви справитесь з цим завданням? Евакуація автомобілів для нас є повсякденною роботою, і ми маємо багаторічний досвід — наші водії знають свою справу!

Ми здійснюємо перевезення різної складності: від великогабаритної спецтехніки до дорогих автомобілів.

Які документи потрібні для евакуації автомобіля? Перед завантаженням автомобіля на евакуатор вам необхідно пред’явити водієві наступні документи: Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, посвідчення водія або паспорт громадянина України. Якщо автомобіль належить іншій особі, також потрібна довіреність на керування транспортним засобом (може бути в рукописній формі).

Мені потрібен терміновий евакуатор! Як швидко ви можете прибути? По Дніпру ми можемо доставити евакуатор в найкоротші терміни, оскільки найближчий знаходиться в вашому районі. Зазвичай наша техніка досягає клієнта в межах 15-20 хвилин. Однак, у разі значних пробок цей час може збільшитися трохи. Також варто зрозуміти, що при наявності пробок в Дніпрі, евакуатор будь-якої іншої компанії малоймовірно прибуде до вас швидше!

Я бачив в інтернеті дуже дешевий евакуатор! Можливо, ми зможемо домовитися про ціну? Ми, як і будь-яка інша служба евакуації, не можемо працювати з втратою рентабельності. Надто низькі ціни, як показує практика, часто свідчать про наступне: під час розмови з диспетчером ціна буде озвучена набагато нижче, але після завантаження вона зросте. Ймовірно, це приватний евакуатор, і в такому випадку немає гарантій, що він до вас прибуде. Також немає гарантій, що його технічний стан і оснащення відповідають вашим потребам. Зазвичай такі водії тренуються на автомобілях клієнтів, тому безпека завантаження і розвантаження завжди під сумнівом. Пам’ятайте, вартість послуг провідних компаній у Дніпрі відрізняється незначно, зазвичай на 5-10%, але жорстка конкуренція змушує тримати ціни на мінімальному рівні. У нас ви можете замовити евакуатор за дійсно низькою ціною, і можете бути впевнені, що вона буде адекватною складності замовлення.

Чому в деяких компаніях немає визначеної ціни на евакуацію на бездоріжжі? Тому що кожне таке замовлення є унікальним, і вказувати фіксовану ціну немає сенсу. Вартість послуги складається з таких факторів, як складність робіт, відстань до місця призначення та час, потрібний для виконання завдання. Очевидно, рятування легкового автомобіля від снігового замету у місті і витягування великого вантажного джипу з болота — це зовсім різні завдання. В будь-якому випадку, ви можете бути впевнені, що ми запропонуємо вам оптимальну ціну і успішно допоможемо з витягненням вашого застряглого автомобіля.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2020 evakyator.dp.ua | Все права защищены!

Call Now Button