У ритмі сучасного автомобільного трафіку автовласники можуть зіткнутися з найрізноманітнішими труднощами на дорогах. Досить поширені ситуації, коли колеса машини блокуються або отримують серйозні пошкодження. Їх буксирування стає неможливим. Єдиний спосіб доставити транспортний засіб в майстерню — професійна евакуація.

Поширені причини виникнення проблем з колесами


Фіксується кілька причин виникнення проблем з боку коліс. Найбільш поширені серед них такі:

  • серйозні механічні пошкодження і деформації осей;
  • несправності гальмівної системи;
  • зіткнення та інші аварійні ситуації;
  • відрив колеса під час їзди, здійснення маневрів;
  • спрацьовування систем блокувань через несправності електроніки.

Будь-які проблеми цього характеру унеможливлюють подальше самостійне пересування автомобіля. Тому варто завжди мати під рукою телефон евакуатора для виклику професійної допомоги. Швидко впоратися з труднощами допоможуть фахівці компанії evakyator.dp.ua

Як здійснюється евакуація авто з проблемними колесами
Якщо в автомобіля заблоковані або пошкоджені колеса, для перевезення використовують евакуатори з краном-маніпулятором або лебідкові зі зсувною платформою і підкочувальним візком. Техніка з КМУ дає змогу виконати захоплення і переміщення авто практично з будь-якого положення. Метод передбачає застосування широких ременів для стяжки. Вони заводяться під колеса, що попереджає ризик механічних пошкоджень. Процес переміщення машини ретельно контролюється оператором з метою збереження рівномірного розподілу навантажень.

Евакуатор із краново-маніпуляційною установкою рятує ситуацію не у всіх випадках. Якщо автомобіль перебуває в гаражі, під лінією електричних опор, у тунелі, навантаження за допомогою гідравлічної траверси стає неможливим. Альтернативним рішенням стає техніка з ламаною платформою, укомплектована підкатними візками. Автомобіль піднімається домкратами. Під колесами розміщуються візки, що підкочуються. Лебідка допомагає затягнути транспортний засіб на платформу, розміщену під певним кутом.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2020 evakyator.dp.ua | Все права защищены!

Call Now Button